• Novinky

          • Návštěva knihovny
            • Návštěva knihovny

            • FOTOGALERIE

              Opět po čase nás paní knihovnice pozvala do knihovny. Na besedy s ní se vždycky všichni těšíme. I tentokrát byly děti rozděleny do dvou skupin – starší a mladší žáci. Poslední beseda v tomto školním  roce byla zaměřena na hry. Na hry deskové, karetní, skupinové i pro jednotlivce. Děti mohou během prázdnin dorazit do knihovny a nějakou hru si vypůjčit. Hraní her může dětem určitě prázdniny zpříjemnit.

              Velmi děkujeme paní knihovnici Sobotíkové za čas, který nám věnovala. 

              Kristýna Goišová

               

          • Výlet do Uherského Hradiště s fanděním
            • Výlet do Uherského Hradiště s fanděním

            • FOTOGALERIE

              Dne 29. 5. 2023 se celá naše škola vydala do Uherského Hradiště, kde se odehrávalo republikové finále McDonald’s Cupu. Žáci, kteří se neúčastnili zápasu, s velkým nadšením povzbuzovali a podporovali své spolužáky z tribun. Také se podívali do areálu Živé vody Modrá, kde během prohlídky pozorovali sladkovodní ryby z podvodního tunelu nebo procházeli dřevěnou lávkou nad výběhem praturů. Na konci prohlídky si děti smočily nohy v jezeře a nakoupily upomínkové předměty v obchodě se suvenýry. V závěru dne jsme se vrátili na stadion, kde probíhalo slavnostní vyhlášení. Naši žáci vybojovali 1. místo v kategorii M, což jsme pak všichni společně oslavili.

              Vaše paní učitelky

            • Pasování prvňáčků na čtenáře

            • Srdečně zveme rodiče, sourozence, babičky a dědečky našich nejmladších žáků na Pasování prvňáčků na čtenáře, které se uskuteční příští čtvrtek 8. 6. 2023 v 16:00 ve Veselé škole.

              Velmi se na Vás těší

              královna Petronela, princezna Martone a hlavní komorná Knihomolka

          • Prvňáčci a druháčci v ZOO
            • Prvňáčci a druháčci v ZOO

            • FOTOGALERIE

              Na Den dětí – 1. června se uskutečnil výlet do ZOO Lešná. Tohoto výletu plného dobré nálady, sluníčka i zvířátek se zúčastnili naši prvňáčci a druháčci spolu s paní učitelkou Marťou a Kristýnou.  Společně jsme během dopoledne prošli skoro celou zoo, osvěžili se zmrzlinou a potkali velké množství krásných zvířátek. 

              Výlet jsme si všichni moc užili a den dětí jsme krásně oslavili.

              Paní učitelka Kristýna a Marťa

               

               

          • Den dětí v MŠ
            • Den dětí v MŠ

            • FOTOGALERIE

              Ve čtvrtek 1.6. jsme v MŠ slavili Den dětí. Společný dárek, dřevěný ponk s nářadím, všechny děti potěšil. Na školní zahradě jsme měli spoustu her a soutěží. Skákání v pytli, slalom, přenášení vajíčka na lžíci, chůze s polštářkem na hlavě a jiné. Sladkou tečkou oslavy byla zmrzlina.

              Vaše paní učitelky

          • Páťáci v Praze
            • Páťáci v Praze

            • FOTOGALERIE

              Výlet do Prahy 

              Lukáš Kučera:

              V pátek ráno 26. 5.  jsme v 5:22 odjížděli vlakem do Prahy. Cesta trvala 4 hodiny. Ve vlaku jsme s holkama a se Šímou hráli hry. Jízdu vlakem jsem si moc užil. Přijeli jsme do Prahy na nádraží v 9:00. Navštívily jsme: Václavské náměstí, Františkánská zahrada, Pražský hrad, Orloj, Muzeum iluzí, Karlův most, Zlatou uličku, Chrám svatého Víta. Paní učitelky byly moc hodné a vzaly nás na Letnou do Sparty fanshopu. Prošli jsme skoro celou Prahu a moc jsem si to užil. Děkuji moc paním učitelkám 😊

               

              Šimon Vrla:

              Ráno v 5:22 jsme odjeli vlakem do Prahy. Jeli jsme v kupéčku. V Praze na hlavním nádraží jsme přestoupili na metro a vystoupili jsme na Václavském náměstí u sochy svatého Václava. Pak jsme šli přes Lucernu do Muzea iluzí. Posvačili jsme ve Františkánské zahradě. Po svačině jme se šli podívat na nejmenší dům v Praze. Následně jsme šli na oběd do obchodního domu Paladium. Z oběda jsme se šli podívat na Prašnou bránu a na Karlův most. Šli jsme na Pražský hrad a na prohlídku chrámu sv. Víta.😀 

               

              Daniel Šiška:

              V pátek ráno 26. května jsme my páťáci jeli do Prahy. Ve vlaku jsme pozorovali okolí a vše další. Do Prahy jsme dojeli v 9:00. Z nádraží jsme šli na Václavské náměstí. Na Václavském náměstí jsme viděli sochu svatého Václava. Potom jsme šli do Muzea iluzí. V Muzeu iluzí byla zábava a vyfotili jsme hodně fotek. Největší radost mi udělalo, když jsme šli na Letnou do Sparta fanshopu. Ve fanshopu jsem si koupil šálu, dva náramky a šampón. Byl to velký zážitek, moc mě to tam bavilo.

               

              Markéta Čočková:

              Vstávala jsem v 3:55 ráno a ve 4:35 jsme vyjeli do Zlína. V 5:22 jsme vyjeli vlakem směr Praha. Cesta vlakem byla příjemná a dostali jsme trička na památku s našimi jmény. V kupéčku jsem jela s Lukášem Kučerou, Šimonem Vrlou, Gabčou Urbanovou a Gabčou Gerychovou. Měli jsme se dobře a byla to tam sranda. Přijeli jsme na hlavní nádraží v Praze, přejeli jsme metrem a šli jsme na Václavské náměstí. Viděli jsme sochu sv. Václava a Národní muzeum. Potom jsme prošli palác Lucerna, kde byl obrácený kůň, pak jsme šli do Muzea iluzí. Tam jsme si udělali hodně fotek. Měli jsme menší přestávku ve Františkánské zahradě. Pak jsme chodili po Praze a viděli i nejmenší dům v Praze. Chtěli jsme si i odpočinout, a tak jsme  šli do obchodního centra Paládium. Šli jsme se podívat na orloj a viděli jsme také Prašnou bránu. Došli jsme na Karlův most, ke Chrámu svatého Víta a pak na Pražský hrad. Byl tam hezký výhled na Prahu. Kluci chtěli do fanshopu Sparty na Letné.