• Novinky

            • Dětská diskotéka

            • Už tuto neděli Unie rodičů pořádá na fotbalovém hřišti diskotéku pro děti!

              Všichni jste srdečně zváni!

               

          • Přívesnický tábor 2022
            • Přívesnický tábor 2022

            • FOTOGALERIE

              V týdnu od 8. do 12. srpna se konal již druhý ročník přívesnického tábora na Veselé, tentokrát nesl název „Cesta za poklady veselského lesa“. Pondělí jsme zahájili seznamovací hrou a následně jsme se s dětmi přesunuli objevovat krásy veselských lesů. Po obědě jsme děti trošku potrápili s morseovkou, ale všechny zvládly v poněkud krátkém čase rozluštit zašifrovaná pravidla chování v lese.

              A co se dělo v úterý? To nás čekal výlet do naší krásné ZOO Zlín. Nebyla to ale obyčejná návštěva, jelikož jsme se zde setkali s panem Dominikem Gregoříkem, který byl ochotný dětem povyprávět pár zážitků ze zákulisí zoo. Následovalo krmení rejnoků, prohlídka výběhu slonů a malé občerstvení. Co nesmíme zapomenout zmínit je to, že děti do zoo přivezlo i odvezlo hasičské auto, to byl pro mnohé také velký zážitek.

              Středa se nesla v duchu táborových her. Celé dopoledne jsme strávili u kolíkované, která dala dětem opravdu zabrat, poté je čekal loupežnický čtyřboj a za odměnu se konala vodní bitva.

              Následující den jsme se rozhodli, že ho dětem něčím zpestříme a to „přespávačkou“. Dopoledne i odpoledne jsme stále soutěžili a sbírali body do celotáborové hry. Největší úspěch měla loupežnická banka, při které děti hledaly drahé kameny, které následně v bance směňovaly. Poté jsme se přemístili do Centra volného času, pustili film a šli spát. Ráno nás čekal totiž závěrečný den na hradu Lukov. Děti si zde vyslechly výklad od pana Válka (purkrabího hradu Lukov), který byl skvělým a záživným vypravěčem pro nás všechny. Byl zde také ukryt poklad. Mladí loupežníci měli za úkol najít klíče a následně se dostat dovnitř truhly. Vše zvládli na jedničku. Poslední chvilky tábora jsme strávili vyhodnocením celotáborové hry. A pak už nás čekalo jen loučení.

              Chtěli bychom poděkovat všem za skvělou spolupráci. Myslím, že jsme si to všichni parádně užili. A teď už nám zbývá jen těšit se na další společné setkání!

              Martina Juříková a Kristýna Červenková

          • MŠ - informace k zahájení nového školního roku
            • MŠ - informace k zahájení nového školního roku

            • Vážení rodiče, milé děti,

              od pondělí 22. 8. 2022 bude zahájen provoz naší mateřské školy. Níže přikládáme dokument se základními informacemi k novému školnímu roku 2022/2023. Uvedené informace budou platit od 1. 9. 2022. Během měsíce září proběhne informační schůzka ohledně vzdělávání vašeho dítěte. Konkrétní termín se včas dozvíte. 

              Informace pro rodiče_2022-2023

              Velmi se těšíme na všechny děti a na nadcházející spolupráci.

              Petra Slováčková, ředitelka školy

          • Změna ceny stravného
            • Změna ceny stravného

            • Vážení rodiče,

              vzhledem ke stále se zvyšujícím cenám energií a potravin bude od nového školního roku zvýšena úplata za stravné. Ceny stravného u jednotlivých věkových kategorií naleznete v přiloženém dokumentu.

              2022-2023 - Ceny stravného

              Děkujeme za pochopení.

              Petra Slováčková, ředitelka školy