• Novinky

          • Změna ceny stravného
            • Změna ceny stravného

            • Vážení rodiče,

              na základě vyhlášky č.272/2021 Sb., kterou se mění vyhláška č. 107/2005 Sb. o školním stravování, ve znění pozdějších předpisů, se mění finanční limity na nákup potravin.

              Od 1. 9. 2021 dochází ke změně stravného u jednotlivých věkových kategorií. Ceny naleznete v přiloženém dokumentu.

              Ceny stravného od 1. září 2021

              Petra Slováčková, ředitelka školy

          • Zahájení školního roku 2021/2022
            • Zahájení školního roku 2021/2022

            • Vážení rodiče, milé děti, všichni přátelé veselé školy,

              srdečně Vás zveme na slavnostní zahájení nového školního roku, které proběhne 1. září 2021 v 8:00 hod. na školní zahradě.

              V příloze přikládáme bližší informace o průběhu prvního školního týdne.

              Organizace vyučování v 1. školním týdnu.pdf

              Milé děti, velmi se na Vás těšíme!

              Vaše paní učitelky

            • Dětská diskotéka

            • Unie rodičů při ZŠ a MŠ Veselá tuto neděli pořádá diskotéku pro děti. Všichni jste srdečně zváni!

              Akce se koná za každého počasí!

              Unie rodičů

          • Týden veselských zbojníků
            • Týden veselských zbojníků

            • FOTOGALERIE

              První ročník přívesnického tábora na Veselé byl zahájen v pondělí 9. 8. 2021. Dopoledne nás navštívili hasiči ze Zlína a Slušovic, kteří měli pro děti přichystaný krásný a poučný program. Děti si také mohly samy vyzkoušet, jak se stříká z proudnice. Před obědem si děti vyrobily KPZ, aby byly vždy připraveny na jakoukoli situaci. Odpoledne nás čekalo vytváření týmových vlajek a také nacvičení pokřiku.

              Další den jsme se s malými zbojníky vydali hned k ránu do lesa, kde byl připraven program. Největší zápal do hry každý tým předvedl při „kolíkované“, kdy se navzájem všichni podporovali při hledání kolíku s určitým číslem. Mysleli jsme si, že děti po tak aktivním dopoledni budou chtít odpočívat, ale nestalo se tak! Hned po obědě se pustily do tvoření výrobků z přírodnin pro rodiče, které předaly ve čtvrtek u táboráku.

              Hurá do Sluňákova! Ve středu byl zorganizován výlet do Olomouce do ekologického centra. Po příjezdu jsme dostali pokyny a pomůcky k plnění jednotlivých stanovišť. Nejzajímavější byla jeskyně, kde měly děti za úkol nalézt schované kameny. Cesta autobusem se nesla v duchu taneční diskotéky, kterou si děti náramně užily.

              Čtvrtek byl ve znamení vody. Dopoledne jsme s dětmi strávili na zahradě u školy, kde probíhaly nejrůznější soutěže do celotáborové hry. A pak přišla dlouho očekávaná cesta za pokladem. Děti plnily úkoly na deseti stanovištích, kde postupně sbíraly body a ke konci je čekala společná odměna – POKLAD! Na závěr dne nás čekal táborák s rodiči, zde došlo k pasování zbojníků.

              A je tu poslední den… Ten se nesl ve znamení vyhodnocení tábora. Děti celou dobu poctivě plnily soutěžní úkoly, a proto si všichni zasloužili nějakou tu cenu. Každý si za svůj statečný výkon vybral jednu   z nabízených odměn. Myslím, že všichni byli spokojení.

              Ještě jednou bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným za skvělou spolupráci a týden plný zábavy. Doufáme, že se někdy opět setkáme.

               

              Vedoucí tábora Martina Juříková a Kristýna Červenková

               

               

          • MŠ od pondělí v provozu
            • MŠ od pondělí v provozu

            • Milé děti, vážení rodiče,

              od pondělí 16. 8. 2021 je mateřská škola opět v provozu! Nově přijaté děti mohou do školky nastoupit od 1. 9. 2021. Přikládáme jídelníček na příští týden.

              Těšíme se na Vás!

              Petra Slováčková, ředitelka školy